importera fordon frŚn usa
 

 

Importera sjšlv frŚn USA

 

Importera enkelt och smidigt från USA

Då dollarkuren idag √§r nere på sin l√§gsta nivå mot kronan på 16 år så ser fler och fler hur lönsamt det √§r att importera varor från USA. I princip allt lönar sig att importera om bara v√§rdet √§r så stort så att det lönar sig att frakta.

Det mesta på v√§rdsmarknaden handlas i dollar, så grossisterna och detaljhandeln i Europa tj√§nar just nu oerhörda pengar på att köpa i dollar och s√§lja i kronor eller euro för de har ju inte en tanke på att låta en del av vinsten hamna i konsumenternas fickor. Vi hj√§lper dig att hitta dina produkter och ser till att köpa dem åt dig till ett så lågt pris som möjligt. Du kan se oss som din inköpsm√§klare som arbetar åt dig. I de flesta fall så blir det mycket billigare att anlita oss √§n att göra allt jobbet sj√§lv. Då vi varje år köper varor för hundratals miljoner kronor medför det att vi från tillverkarna och grossisterna kan r√§kna in mycket större rabatter √§n vad en enskild kund kommer i n√§rheten av. De vanligaste produkterna som våra kunder importerar från USA √§r fordon, byggvaror, båtar och stora kvantiteter av m√§rkesvaror.

Om du också vill utnyttja den låga dollarkusen så hör av dig till oss för en offert.

 

Klicka h√§r för att kontakta oss  

 

 

Importera Fordon

 

Importera Byggmaterial

 

Övrig Import

Bilimport från USA kr√§ver ofta specialistkunskaper. Pappersexercisen kan vara omfattande och har man inte r√§tt papper så kan man inte registrera bilen i Sverige. Det kan dessutom vara v√§ldigt tidskr√§vande för att inte tala om att man kan bli lurad på sina surt förv√§rvade slantar, men då man faktiskt kan spara upp till 50% på att importera sj√§lv från USA så √§r det en risk som många √§r beredda att ta....l√§s mer h√§r  Chevrolet Camaro 2010 Import av byggnadsmaterial som till exempel klinkers, kakel, tr√§golv, köksluckor, inbyggd klimatanl√§ggning mm. har visat sig vara v√§ldigt lönsamt. J√§mfört med de stora byggvaruhusen i Europa så blir besparingen inte s√§llan 50-70%. En v√§lkommen besparing då det ofta handlar om ganska stora summor som man investerar i sitt hem....L√§s mer h√§r  Jet Ski Båtar, båtmotorer, vattenskotrar, gr√§sklippare, biltillbehör och grillar √§r bara några exempel på vad som lönar sig att importera från USA. Med en så låg dollarkurs som vi har idag så kan man faktiskt importera det mesta från USA och göra stora besparingar j√§mfört med priserna i Europa. I många fall √§r priset till och med under vad grossisterna betalar i Europa....L√§s mer