fordonimport
 

 

Importera sjšlv frŚn USA

 

Nyhet April 2008

Från och med nu erbjuder vi också grossistservice vilket inneb√§r att vi kan erbjuda stora kvantiteter till grossister till mycket förmånliga priser.

Kontakta oss för mer information

 

Nyhet Maj 2008

Från och med den första maj så har vi de allra popul√§raste bilarna på lager för att ytterligare minska leveranstiden och för att kunna erbjuda √§nnu b√§ttre priser.

Se våra lagerbilar

 

Nyhet Juli 2008

Från och med den första juli så kan vi i samband med bilimport också erbjuda förmånlig finansiering i samarbete med svenska banker.

Kontakta oss för mer information

 

 

 

Importera Fordon

 

Importera Byggmaterial

 

Övrig Import

Bilimport från USA kr√§ver ofta specialistkunskaper. Pappersexercisen kan vara omfattande och har man inte r√§tt papper så kan man inte registrera bilen i Sverige. Det kan dessutom vara v√§ldigt tidskr√§vande för att inte tala om att man kan bli lurad på sina surt förv√§rvade slantar, men då man faktiskt kan spara upp till 50% på att importera sj√§lv från USA så √§r det en risk som många √§r beredda att ta....l√§s mer h√§r  Importera nya Camaron till Sverige Import av byggnadsmaterial som till exempel klinkers, kakel, tr√§golv, köksluckor, inbyggd klimatanl√§ggning mm. har visat sig vara v√§ldigt lönsamt. J√§mfört med de stora byggvaruhusen i Europa så blir besparingen inte s√§llan 50-70%. En v√§lkommen besparing då det ofta handlar om ganska stora summor som man investerar i sitt hem....L√§s mer h√§r  Jet Ski Båtar, båtmotorer, vattenskotrar, gr√§sklippare, biltillbehör och grillar √§r bara några exempel på vad som lönar sig att importera från USA. Med en så låg dollarkurs som vi har idag så kan man faktiskt importera det mesta från USA och göra stora besparingar j√§mfört med priserna i Europa. I många fall √§r priset till och med under vad grossisterna betalar i Europa....L√§s mer