fordonimport
 

 

Importera sjšlv frŚn USA

 

Så h√§r går det till

Vi arbetar som din personliga inköpsm√§klare som anv√§nder våran köpkraft på hundratals miljoner kronor per år för erbjuda dig b√§sta möjliga pris på dina varor.

 

Du gör så h√§r

Du kontaktar oss och ber√§ttar vilken eller vilka produkter du söker efter. Försök att vara så exakt som möjligt i din förfrågan. Vi hittar varan / varorna (vanligtvis inom 48 timmar) och offererar dig ett slutpris. Detta pris inkluderar alla avgifter och dokument som kr√§vs för utskeppning samt vårat arvode. Du svarar ja eller nej och best√§mmer om du vill ha fortsatt hj√§p av oss med utskeppning, eventuell tullklarering i Sverige mm. Om du best√§mmer dig för att låta oss sköta allt så behöver du inte göra något mer. Bara v√§nta på att dina varor ska levereras till valfri adress i Sverige efter ca. 6 - 8 veckor.

Klicka h√§r för att kontakta oss

 

 

 

 

Importera Fordon

 

Importera Byggmaterial

 

Övrig Import

Bilimport från USA kr√§ver ofta specialistkunskaper. Pappersexercisen kan vara omfattande och har man inte r√§tt papper så kan man inte registrera bilen i Sverige. Det kan dessutom vara v√§ldigt tidskr√§vande för att inte tala om att man kan bli lurad på sina surt förv√§rvade slantar, men då man faktiskt kan spara upp till 50% på att importera sj√§lv från USA så √§r det en risk som många √§r beredda att ta....l√§s mer h√§r  Importera nya Camaron till Sverige Import av byggnadsmaterial som till exempel klinkers, kakel, tr√§golv, köksluckor, inbyggd klimatanl√§ggning mm. har visat sig vara v√§ldigt lönsamt. J√§mfört med de stora byggvaruhusen i Europa så blir besparingen inte s√§llan 50-70%. En v√§lkommen besparing då det ofta handlar om ganska stora summor som man investerar i sitt hem....L√§s mer h√§r  Jet Ski Båtar, båtmotorer, vattenskotrar, gr√§sklippare, biltillbehör och grillar √§r bara några exempel på vad som lönar sig att importera från USA. Med en så låg dollarkurs som vi har idag så kan man faktiskt importera det mesta från USA och göra stora besparingar j√§mfört med priserna i Europa. I många fall √§r priset till och med under vad grossisterna betalar i Europa....L√§s mer